“Allargar aquesta ratxa d’imbatibilitat és un repte”

  0
  Manel Expósito

  No és gens fàcil fer-se’n creus de la temporada que està gestant la Unificació Llefià. El conjunt de Jordi Souto viu un curs històric a Segona Catalana. És líder de 2cat2 i és l’únic conjunt de tota la categoria que encara no ha perdut en 13 jornades. Fins i tot, el mateix primer equip li sorprèn els números assolits. El Diari de Badalona parla amb l’entrenador vermell per conèixer com s’està vivint aquest increïble inici.

  Líders en solitari. 33 punts de 39 possibles. 10 victòries, 3 empats i cap derrota. Se sorprèn el mateix Jordi Souto de la ratxa, els números i les estadístiques que s’estan aconseguint.

  No se si sorpresa és la terminologia més adient però sí som conscients que aquesta suma de resultats no és gens habitual, i encara menys en aquest grup de la categoria. No recordo un inici de cap equip tan fort, amb 13 partits seguits sense perdre. Però puc assegurar que són uns números que superen les expectatives. No és sorpresa haver aconseguit un inici positiu perquè el nivell del grup és bo i l’equip és conscient que hem d’estar a la part alta.

  També trobem empats que podríem haver sigut victòries i viceversa.

  Correcte. Hem viscut partits molt diversos. A excepció del partit contra San Juan a casa, on no vam generar prou per guanyar, la resta d’enfrontaments hem estat superiors en tots els aspectes. I a domicili hem estat més solvents.

  S’han produit victòries fruit d’aquesta inèrcia positiva i ratxa de resultats?

  És la confiança que s’arrossega jornada rere jornada. Al descans de Parc ja els hi vaig dir als jugadors. Gràcies a aquest darrer mes de competició guanyàvem el partit al primer temps. Aquesta inèrcia dóna suport el jugador. Però això no durarà eternament.

  El cos tècnic és conscient que la derrota arribarà tard o d’hora?

  Hem de ser conscients que un dia arribarà la derrota. Forma part de la realitat. Hem d’allargar aquesta ratxa d’imbatibilitat. És un repte.

  Quin és l’estat d’ànim del vestidor?

  Hi ha una màxima confiança degut als resultats i els propòsits. Els nois tenen la confiança pels núvols però des del cos tècnic els hem de tocar de peus a terra.

  En els darrers anys, la Llefià sempre s’ha quedat a les portes de les dues primeres posicions. Ha arribat l’hora d’obtenir el premi?

  Sempre ens hem quedat molt a prop, a excepció de la darrera temporada. Feia temps que no veia un grup tan treballat com aquest. La sensació és la de tenir un grup que pot lluitar contra els millors de la categoria, que encara no sabem quins són. Resta molta temporada.

  Pròxima jornada Sant Pol (segon classificat).

  És un partit important perquè és la nostra ombra a la classificació. Aquest curs fa 100 anys i han recuperat jugadors amb molt potencial i a casa és molt difícil de superar. Molt sòlid. Anem amb l’objectiu de lluitar i sumar un bon resultat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí