Una nova bona imatge sense el premi de la victòria (1-1)

0
    33

Per quarta jornada seguida, el Seagull va augmentar la diferència respecte a les posicions de descens. Punt positiu perquè, com més aviat millor, la permanència sigui una realitat matemàtica. Però aquesta ratxa de resultats també té el seu què a millorar.Com a contrapunt, les ‘gavines’ naveguen en terra de ningú i no és gens fàcil aspirar a quelcom més que la salvació.

De la mateixa forma que fa tot just una jornada a l’Estadi versus l’AEM Lleida, el conjunt d’Ana Junyent va merèixer el triomf a Matapiñonera davant el Madrid CFF B (1-1). Mateix marcador i mateix premi que fa tot just set dies.

El combinat madrileny va deixar el Seagull amb la mel als llavis després d’igualar la diana de la capitana Alba Gordo al minut 7 de partit. Les badalonines van disposar de diverses oportunitats per transformar més d’un gol davant el filial madrileny. Amb les ocasions més clares per trencar l’empat del marcador especialment durant la segona part.
    Gordo va inaugurar el marcador des del punt de penal abans d’arribar al minut 10 de l’enfrontament i Alba Ruiz va igualar el matx al minut 25.

Després d’encadenar quatre jornades seguides sense veure la derrota, i en la vuitena posició, diumenge a les 12 hores el Seagull rebrà el Real Racing Club a l’Estadi. El triomf serà clau per escalar posicions i mantenir ben viva l’aspiració a la plaça d’ascens a Primera Divisió. Aquest partit serà el darrer de l’any. El Seagull ja no tornarà a jugar fins al mes de gener.