Alumnes de Badalona commemoren el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau

  0
  14

  Alumnes de cinquè de primària commemoren aquest dimecres el Dia Escolar de la No-Violència, amb una trobada que tindrà lloc a la sala d’agredir de l’IES Eugeni d’Ors.

  Aquest acte està organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, i pel Servei d’Educació de l”Ajuntament de Badalona. Els alumnes de les escoles Joan Llongueras, Lola Anglada, López Torrejon, Miguel Hernández i Ventós Mir, presentaran el Manifest i els Cartells de la Pau, un recull d’idees gràfiques realitzades pels alumnes d’aquestes escoles que tenen com a eix vertebrador la pau, per la convivència, l’amistat, la responsabilitat, la solidaritat, la cooperació, o l’atenció a la diversitat.

  El Consell dels Infants presentarà el programa “WHY” de defensa dels infants que pateixen les conseqüències de la guerra arreu del món. Després de la lectura del Manifest i els Cartells de la Pau, hi haurà l’actuació de Rah-mon Roma, amb l’espectacle Històries i cançons per la Pau, un recull de contes, músiques i cançons per la no-violència arreu del món. L’acte finalitzarà al migdia amb el cant del Swing per la Pau.

  La commemoració d’aquesta jornada coincideix amb el 71è aniversari de la mort de Mohandas Karamchand Gandhi, el pensador i líder de la independència de l’Índia.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí