El govern del socialista Àlex Pastor aprova els pressupostos sense cap vot en contra

  2
  54

  El Pressupost 2019 ha passat la revàlida definitiva després d’aprovar-se, sense cap vot en contra, al Ple Ordinari d’aquest mes de gener. Tots els grups municipals han valorat positivament, la voluntat de diàleg del govern dirigit pel socialista Àlex Pastor.

  Els grups municipals de l’anterior govern han votat de forma favorable, destacant la introducció de les seves propostes, per les quals caldrà realitzar modificacions pressupostàries que s’hauran de portar al Ple del mes de febrer. D’aquesta manera, ERC-Avancem-MES i Guanyem Badalona en Común han mantingut el seu vot, mentre que IC-V-EUiA ha modificat el seu posició respecte al mes anterior, d’abstenció a vot favorable

  PDCat i Ciutadans han mantingut la seva abstenció, tal com ja van votar al mes de desembre en la seva aprovació inicial.

  Qui també ha modificat el sentit del seu vot ha estat el Partit Popular, malgrat reclamar la tornada de la patrulla Omega i la instal·lació d’una nova comissaria de la Guàrdia Urbana a Sant Roc, elements que no han rebut l’acceptació del govern. El portaveu del grup municipal Juan Fernández ha justificat la seva abstenció reconeixent que el govern s’ha compromès a continuar dialogant per introduir millores en matèria de seguretat, i per tractar-se del pressupost amb el qual haurà de treballar el govern resultant de les eleccions de maig.

  2 COMENTARIS

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí