Alumnes de dues escoles posen a la venda els productes que han elaborat a les seves cooperatives 

  0
  51

  125 alumnes de 5è i 6è del Col·legi Badalonès i de l’Escola Miguel Hernández que participen en el projecte “Cultura emprenedora a l’escola”, que aquest curs celebra el desè aniversari, posaran a la venda els productes que han elaborat a les seves cooperatives. Les dues de l’Escola Miguel Hernández (Migacoop i Badacoop) ho faran divendres 28 de maig, de 9 a 12.30 hores, en una parada dels encants de Montigalà (parc de Montigalà), i les quatre del Col·legi Badalonès (5iB Cooperativa, Buy for Help, Els 19 dimoniets i Hand & You) el divendres 4 de juny, a la tarda, a la mateixa escola (carrer de Mossèn Anton, 66-76). 

  Prèviament cada una d’aquestes sis cooperatives han hagut d’aprovat els seus estatuts, crear la seva junta directiva, demanar la inclusió en el registre municipal de cooperatives escolars i presentar la sol·licitud del permís per posar una parada en els encants.  

  En una primera fase van realitzar un taller sobre el món de l’empresa i el de les cooperatives, a càrrec de l’IMPO i posteriorment van participar en un taller sobre Responsabilitat Social Empresarial, ja que han de destinar una part dels seus possibles beneficis a una ONG. També, amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo, van crear la seva imatge corporativa i el seu logotip. Finalment, van assistir en un taller sobre finançament i banca ètica amb la col·laboració d’un responsable de Triodos Bank.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí