El Govern de Badalona tanca el pressupost de 2020 amb 120 milions sense gastar

  0

  El Govern de Badalona ha tancat el pressupost de 2020 amb un romanent de 120 milions d’euros que no s’han gastat. El PSC ha emès un comunicat denunciant aquesta situació, ja que la considera greu tenint en compte la delicada situació sanitària de la ciutat des que va arribar la Covid-19.

  “En un marc normatiu excepcional per poder executar despesa, l’única explicació raonable que trobem a la gestió del Partit Popular és la incapacitat flagrant i manifesta de gestionar aquesta ciutat.”En aquest marc normatiu excepcional per poder executar despesa, l’única explicació raonable que trobem a la gestió del Partit Popular és la incapacitat flagrant i manifesta de gestionar aquesta ciutat. És inexplicable que amb totes les necessitats socials de moltes famílies, amb les empreses i autònoms mancats d’ajudes suficients, amb la gestió directa de l’Hospital municipal i centres d’atenció primària, hi hagi 120,3 milions d’euros que no s’hagin aplicat” ha declarat Rubén Guijarro.

  El partit de l’oposició recorda que aquests 120 milions es poden invertir en programes extraordinaris per fer front a la crisi econòmica generada per la pandèmia, però que avui dia encara no s’ha portat a terme cap iniciativa.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí