Àlvar Gonzàlez decideix el derbi a l’última jugada (77 a 75)

0
    36
    x publicar.JPG

14/01/2014
    La Minguella B es va imposar a la Cultural amb una cistella d'Àlvar Gonzalez a l'últim segon de la pròrroga

La Minguella B es va endur el derbi comarcal de la jornada en derrotar a la Cultural després d'una pròrroga per 77 a 75
    L'heroï del partit va ser Àlvar Gonzàlez, que va anotar una cistella a falta de 2 segons que va desempatar el partit quan s'acabava la 1a pròrroga.

Tots dos conjunts van disputar un partit intens i vibrant, amb dues cares, que va acabar sent molt emocionant
    La Minguella B va sortir molt intensa i concentrada i va jugar els millors minuts de la temporada. Sense cap tipus de complexe, i mostrant-se molt diferent que al principi de la temporada, els blaus van anotar en 8 de les 9 primeres possessions per etzibar un 22 a 4 de sortida

La Cultural s'obessionava en carregar el joc interior i només Mbulito, que no va estar gaire encertat, feia mal des de dins (24 a 8).

A l'inici del 2n quart va arribar la màxima dels locals després d'una tècnica a la Cultural per protestar (34 a 13). A partir d'aquell moment però Giménez es va carregar l'equip a l'esquena i va fer revifar la Cultural.
    El base, que només duia 1 punt al 1r quart, en va anotar 11 al 2n per acostar al seu equip davant d'una Minguell B que seguia crescuda (43 a 31)

A la tornada dels vestidors, el partit es va refredar i en 3 minuts el parcial era de 0 a 1. La Minguella mirava de sumar amb accions de caràcter, però era la Cultural la que duia la iniciativa gràcies a la seva superioritat en el joc interior
    Les bones accions de Rovira prop dels cèrcols, coincidint amb l'encert exterior d'Esposito, van permetre als visitants tornar entrar al partit (52 a 50).

Amb 2 bàsquets d'Esposito i Giménez, la Cultural es va posar per 1r cop per davant (52 a 54). A partir d'aquell moment el partit es va endurir moltíssim.
    La Minguella b ho va fer tot bé per endur-se el matx. Va carregar el rebot ofensiu i va trobar en Domènech i Cuartero els referents, però a l'altre costat Giménez es negava a abandonar. El base col·legial va forçar cap a dins i no va fallar cap tir lliure al tram final.

En una darrera jugada plena de despropòsits, la Minguella B va perdre la pilot ai Mbulito no ho va saber aprofitar.

A la pròrroga, semblava que la Cultural duia la iniciativa amb bones accions d'Adrià Duran. Tot i això, 4 punts de Pastor van tornar la igualtat al marcador i si bé Domènech no fallava des del tir lliure, Giménez, que va acabar amb 24 punts, responia amb 2 encerts més des del 4,75.

Amb 3,6 segons per jugar-se, la Minguella B va cuinar una jugada per Àlvar Gonzalez, que va rebre al pal baix, ràpidament va donar mitja volta per guanyar-li la partida al seu defensor, i va aconseguir el bàsquet de la victòria.

Amb aquest triomf, la Minguella B agafa dos partits d'avantatge respecte el SESE, empata amb el Guinardó i es queda a un partit de l'UBSA. En el proper partit visitarà la difícil pista de l'Alisos.

La Cultural per la seva banda, es queda a la mitja taula amb un balanç de 6-8 i mirarà de recuperar sensacions el dissabte a les 18h a casa contra el Sese B.