El Sant Josep competeix a la Seu però es queda sense premi (64 a 60)

0
    29
    x j 14.JPG

14/01/2014
    Els parroquials van lluitar pel partit en tot moment, però l'experiència dels jugadors de la seu va decidir

El Sant Josep va fer un partit molt complet a la pista del líder del grup 2, la Seu d'Urgell, però es va acabar quedant sense premi.
    Els dos equips van demostrar que són dues de les millors defenses del campionat, i van saber contenir els punts forts de l'altre equip.

Els dels Pirineus van dominar els primers compassos gràcies al control del rebot defensiu i de la mà del badaloní Vilaró
    Poc a poc però, el Sant Josep va ajustar la defensa per marxar al descans només 5 avall (29 a 24).

A la represa la Seu va estar molt encertada des de la línia de 3 amb un destacat Sansa, però quan semblava que els locals podien trencar el marcador, el Sant Josep va reaccionar de la mà dels joves
    Així, capitanejats per Olivares, Arimont i Dome, que va fer 7 taps, els parroquials van arribar a capgirar el marcador (50 a 52 min 33).

A partit d'aquell moment, els jugadors experimentats de la Seu es van imposar en tots els aspectes tot i que 2 triples de Xavi Gonzalez van permetre lluitar fins l'última possessió. El mateix Gonzàlez va tenir a les seves mans el triple per forçar la pròrroga però la pilota no va entrar.

Els de Victor Cruz tornaran al centre parroquial aquest dissabte per jugar a les 20:45 contra el Grup Barna B.