El Sant Josep competeix a la Seu però es queda sense premi (64 a 60)

  0
  x j 14.JPG

  14/01/2014
  Els parroquials van lluitar pel partit en tot moment, però l'experiència dels jugadors de la seu va decidir

  El Sant Josep va fer un partit molt complet a la pista del líder del grup 2, la Seu d'Urgell, però es va acabar quedant sense premi. 
  Els dos equips van demostrar que són dues de les millors defenses del campionat, i van saber contenir els punts forts de l'altre equip.

  Els dels Pirineus van dominar els primers compassos gràcies al control del rebot defensiu i de la mà del badaloní Vilaró
  Poc a poc però, el Sant Josep va ajustar la defensa per marxar al descans només 5 avall (29 a 24). 

  A la represa la Seu va estar molt encertada des de la línia de 3 amb un destacat Sansa, però quan semblava que els locals podien trencar el marcador, el Sant Josep va reaccionar de la mà dels joves
  Així, capitanejats per Olivares, Arimont i Dome, que va fer 7 taps, els parroquials van arribar a capgirar el marcador (50 a 52 min 33). 

  A partit d'aquell moment, els jugadors experimentats de la Seu es van imposar en tots els aspectes tot i que 2 triples de Xavi Gonzalez van permetre lluitar fins l'última possessió. El mateix Gonzàlez va tenir a les seves mans el triple per forçar la pròrroga però la pilota no va entrar.

  Els de Victor Cruz tornaran al centre parroquial aquest dissabte per jugar a les 20:45 contra el Grup Barna B.