Amarga victòria dels Termites i To-K-Fusta al Poblenou

  0
  Termites.jpg

  02/03/2016 – Tant els Termites Grocs com To-K-Fusta van aconseguir una victòria de les dues rondes, mentre que els llefianencs vermells van guanyar les dues davant el Poblenou B.

  Els clubs que formen la 22a Lliga de Barcelona de les Bitlles Catalanes es van retrobar el passat diumenge, 28 de febrer, al barri de Poblenou de Barcelona amb motiu de la vuitena jornada, on tant els Termites de Llefià i els To-K-Fusta van guanyar una de les dues rondes en les seves respectives partides.

   

  A la primera ronda, els Termites Grocs de Llefià no van assolir els seus objectius amb 283 punts i 15 bitlles, molt a prop dels 293 punts i 19 bitlles de l'equip del Sabadell. En canvi a la segona volta els llefianencs van assolir la victòria per 352 punts i 29 bitlles, enfront dels 304 punts i 19 bitlles de l'equip contrari.

   

  En canvi, els Termites Vermells, que es van enfrontar davant als locals del Poblenou B, van aconseguir derrotar-los en les dues rondes amb un total de 632 punts i 44 bitlles, mentre que els barcelonins van obtenir 444 punyd i 25 bitlles.

   

  Per la seva part, el club badaloní To-K-Fusta van tenir la mateixa sort que els Termites Grocs. A la primera ronda van perdre per 287 punts i 19 bitlles, davant dels 307 punts i 21 bitlles dels locals del Poblenou A. Mentre que a la revolta, el triomf va ser pels badalonins amb 322 punts i 22 bitlles, allunyats dels 284 punts i 18 bitlles dels barcelonins.

   

  Amb relació a la classificació general, els To-K-Fusta i els Termites Grocs continuen mantenint una setmana més la segona i la tercera posició, respectivament, per darrers dels invictes Colobrers. Pel que fa els Termites Vermells ascendeixen a la sisena posició després d'aconseguir les dues darreres victòries a Poblenou.