L’ASJUBA assoleix dos subcampionats al Torneig Internacional de Judo de Barcelona

0
    34

02/03/2016 – Jose Manuel García i Jordi García, veterans de cinturó negre, van aconseguir el títol de subcampionat davant de 130 judoques d'onze països.

El passat dissabte, 27 de febrer, va tenir lloc la segona edició del Torneig Internacional de Judo Ciutat de Barcelona de Veterans, organitzat per la Federació Catalana de Judo, que va aplegar 130 judoques, tant masculins com femenins, d'onze països que van disputar diversos combats segons les seves edats i categories de pes.

La representació badalonina va ser present amb dos judoques de l'Associació Judo Baetulo. Per una banda Jose Manuel García, cinturó negre 3r DAN, que va obtenir la segona posició a la categoria M5, que fa referència als judoques de 50 a 54 anys amb menys de 66Kg. García va assolir el títol després de disputar quatre combats, guanyant amb claredat i per altres puntuacions i només cedint amb el campió per una decisió arbitral. A més a més, va demostrar molt bona progressió durant tota la competició.

Per un altre costat, el judoka i professor del mateix ASJUBA, Jordi García, cinturó negre 7è DAN, va participar també a la categoria M5 en menys de 73Kg, on va guanyar dos combats per màxima puntuació, cedint amb el representant balear i assolint també el títol de subcampió.

Després d'aquests bons resultats, els dos veterans badalonins ja pensen en la participació en el Campionat de Judo d'Espanya, que se celebrarà el proper mes d'abril a Guadalajara.