Amb suspens però daurada cloenda del Badalona a l’Estadi (1-0)

0
    30
    CF Badalona

El CF Badalona va tenir una dolça cloenda d’any 2021 a l’Estadi amb un triomf per la mínima contra el CD Ibiza Islas Pitiusas (1-0).

Amb suspens, sí. De penal, també. Però els tres punts s’incorporen al caseller escapulat i aquest triomf té una importància enorme per oxigenar-se a la classificació. El badaloní Toni Larrosa va ser l’autor del gol badaloní amb una diana des del onze metre metres al minut 83 de partit.

Tot i el triomf del conjunt de Javi Moreno, l’Ibiza va ser el dominador del matx en moltes fases del joc. Després d’una primera part sense ocasions clares en cap de les dues porteries, la segona va començar a agafar més ritme.

El visitant Juan Delgado va perdonar la vida al Badalona amb un gol errat a porteria buida. Jairo va poder replicar a la següent jugada en un mà a mà però va enviar la pilota als núvols.

Entre mig, ocasions de l’Ibiza que es va topar amb un excel·lent Àlex Sánchez, demostrant que es troba en un gran moment de forma.

Al minut 70, l’entrada de Larrosa i Toledo va capgirar el matx, i van ser els clars revulsius, sobretot Toni. El badaloní va forçar el penal al minut 83 que ell mateix va marcar per assegurar la victòria escapulada.

Un triomf de vital importància per poder sortir aquest cap de setmana del descens.