Amigues de l’èpica (1-2)

0
    27
    DSC_0120 copia.JPG

26/09/2016 – El guant de Sara Serna torna a aparèixer al camp de l’Estartit per donar-li al Seagull la tercera victòria de la temporada.

Per segona jornada consecutiva, la qualitat ofensiva de la veterana Sara Serna guiaria el Sagull de Jordi Ferrón fins al triomf. Davant el Collerense, les gavines dominarien totalment el partit, però necessitarien consumir 87 minuts del cronòmetre per assegurar-se els tres punts (1-0).

Després d’una setmana amb la Segona Divisió Femenina aturada, les blaves reapareixien en competició oficial visitant el Municipal de l’Estartit. Al Baix Empordà, les de Badalona tornarien a demostrar el seu marcat caràcter competitiu, remuntant un resultat desfavorable per tal de seguir ocupant la plaça de promoció d’ascens.

Puiggrós avançaria l’Estartit abans del descans (35’), però una acció desafortunada de Saray Mesa quan mirava de refusar una falta favorable al Seagull li donaria l’empat a les visitants (53’).

Amb el 1 a 1, el bloc de Ferrón cremaria totes les naus per buscar la remuntada i encara es creixeria més després que Carla Martínez fos expulsada. Jugant amb deu, l’Estartit s’intentaria defensar amb tot, però no podria evitar que Serna s’inventés un xut de falta imparable al 89’ que acabaria per desequilibrar l’encontre (1-2).

Al costat del filial del FC Barcelona, i a l’espera que el Sant Gabriel finalitzi el seu partit suspès a Igualada (1 a 1 al 47’), el Seagull és un dels dos únics equips que ho han guanyat tot. Les gavines sumen 9 punts i es mantenen en llocs de play-off empatades amb el Barça ‘B’. El pròxim cap de setmana, el Pallejà visitarà Montigalà.