Angel Mullera guanya la 4a BDN Running L’Aliança

0
    23

23/03/2015 – Amb un temps de 31 minuts i 30 segons, mentre que a la categoria femenina Montse Carazo ha aconseguit la victòria en 37:14.

Aquest diumenge s'ha celebrat la quarta edició de la BDN Running L'Aliança que, superant totes les previsions de participació, ha reunit uns 3.000 corredors, dels quals gairebé 2.900 han creuat l'arc de meta en una autèntica festa de l'atletisme popular.

El tret de sortida de la cursa es va donar puntualment a les 9.30 del matí a la rambla del Gorg. El primer dels 10 quilòmetres ha transcorregut pels carrers de nova urbanització a la zona del futur canal del Port, fent més atractiu i ample el circuit, que té un recorregut pràcticament pla, fet que el converteix en una prova molt ràpida.

Destacar que el primer en completar el traçat ha estat l'especialista en 3.000 obstacles, Angel Mullera, que s'ha adjudicat el triomf en aquesta edició de la cursa després d'aturar el crono en 31 minuts i 30 segons. El segon lloc ha estat per a Pol Guillén Duñó, campió de la passada edició de la BDN Running, que ha finalitzat la prova en 31:45. El tercer classificat, Enrique Luque Martín, ha completat el podi masculí amb un temps de 31:52.

Pel que fa la categoria femenina, la més ràpida ha estat Montse Carazo Argem, que ha aconseguit la victòria després de completar el traçat en 37 minuts i 14 segons, per davant de Wafaa Azadou Slaiti (39:07) i Mireia Suñé Galán (41:31) que s'han classificat segona i tercera respectivament.

La prova es va desenvolupar en un ambient festiu, en una jornada en la qual el temps amenaçador de primera hora havia donat treva als atletes que van poder gaudir d'un recorregut que va transcórrer pels llocs més emblemàtics de Badalona, fruint de l'animació a càrrec de grups de música emergents de la ciutat, que han actuat en diferents escenaris al llarg de la cursa.