Anna Pons dona el triomf a la Minguella femenina (51 a 49)

0
    32
    DSC_0022.JPG
    18/12/2013
    Pons va anotar la cistella de la victòria a l'últim segon després de remuntar 13 punts a l'últim quart contra el Manyanet Reus

La Minguella femenina va aconseguir derrotar al Manyanet Reus a Casagemes per 51 a 49 gràcies a una cistella d'Anna Pons a l'últim segon després d'un rebot ofensiu.

Les de Carles Esteve van anar per darrere gairebé tot el partit contra les tarragonines, que abans de començar la jornada ocupaven la 3a posició.
    Un parcial de 22 a 9 a l'últim quart, amb una extraordinaria defensa i molta fe en la victòria, va permetre a les blaves entrar en un partit que gairebé tenien perdut. La darrera jugada va acabar de culminar una remuntada que tardaran anys en oblidar.

Després de l'aturada nadalenca, la Minguella femenina jugarà a la pista de l'Escola del Carme.