La Minguella B es queda a les portes d’una altre victòria (81 a 75)

34
    j13.JPG

18/12/2013
    2 tècniques d'Edu Domènech després d'haver fet triples seguits i de rebre una falta en acció de tir, van acabar de condemnar els blaus

La Minguella B va tornar a competir un partit durant els 40 minuts tot i quedar-se a les portes del triomf. Els blaus van acabar caient per 81 a 75 a la pista del Martinenc, en un matx que van dominar en alguns moments, i que se'ls va acabar escapant.

Els barcelonins van dominar els primers compassos amb un Aitor Pérez molt endollat. 3 triples de l'estrella local van obrir un forat de 12 punts. Al 2n quart però, la Minguella B va ordenar una defensa mixta amb Carles Martí sobre Pérez, i els badalonins van aconseguir refer-se per marxar al descans 2 amunt.

A la represa els dos equips van estar igualats fins que a l'inici de l'últim quart, amb una tècnica i una antiesportiva en contra, seguit d'un triple, el Martinenc va tornar a marxar de 10. A l''útim minut, la Minguella B perdia per 11, però Edu Domnènech va fer 3 triples seguits per acostar als de Casagemes a 3 punts a falta de 3 segons.

El Martinenc només duia dues faltes d'equip. Va fer la 3a, i Edu Domènech va ser prou llest per llançar a cistella quan anés a rebre la 4a. Els àrbitres però, no van xiular el contacte, i de les protestes de l'exterior de la Minguella B van caure 2 tècniques que van acabar de decidir el partit.

Després de l'aturada nadalenca, els de Sergi Ortilles miraran de mantenir la millora contra la Cultural, el diumenge 12 de gener a les 19:30 a Casagemes.