Antonio Orozco, “obligat” a suspendre el seu concert a l’Olímpic de Badalona

  0
  35
  antonio orozco.png

  02/12/2015 – El cantant barceloní va iniciar la gira del seu disc Destino el passat cap de setmana a Andalusia i el de Badalona era el quart concert del nou tour.

  El cantant Antonio Orozco s’ha vist “obligat” a suspendre el seu concert al Palau Olímpic de Badalona programat el 19 de desembre degut a la “falta de llicència d’activitat d’espectacles musicals del recinte”. Això assegura la seva oficina de management, Clipper’s Live, a través d’un comunicat que ha fet públic aquest dimarts i que lamenta una situació “totalment aliena” a la voluntat de l’organització i l’artista.

   

  Orozco ha explicat en una entrevista a la cadena Onda Cero que les causes que els ha portat a suspendre l’espectacle “són coses que no estan” a les seves mans, relatives a la normativa de seguretat de l’Ajuntament, i ha demanat disculpes als seguidors per si, finalment, no aconsegueixen trobar una solució a aquest “obstacle”.

   

  El cantant barceloní va iniciar la gira del seu disc Destino el passat cap de setmana a Andalusia i el de Badalona era el quart concert del nou tour.

   

  L’Ajuntament treballa per assegurar el compliment de la normativa

   

  Fonts municipals expliquen que l’Ajuntament “està treballant per assegurar que el Pavelló Olímpic de Badalona compleix la normativa de seguretat preceptiva per a esdeveniments extraordinaris de caràcter massiu”, una tasca pendent, asseguren, “heretada d'altres mandats”. Per això, en ser informat de la situació al mes de setembre, l'actual equip de govern “va demanar als gestors de l'equipament que no hi fessin més concerts”. De fet, relaten aquestes fonts, “la Guàrdia Urbana va aixecar acta en el concert de Dani Martín que s'hi va convocar a principi d'octubre”, quan es va comunicar que no s’hi podrien realitzar més concerts abans de trobar una solució.

   

  El govern “lamenta la inacció i deixadesa de l'anterior equip de govern amb aquest fet, del qual era perfectament coneixedor”, diu, “i lamenta el contratemps causat als afeccionats d'Antonio Orozco”. “La interlocució amb l'empresa promotora era dels actuals gestors de l'espai, no de l'Ajuntament”.

   

  Fa quinze dies, es va tenir una reunió tècnica amb Bombers de la Generalitat per tractar la qüestió de l'evacuació, clau per al pla de seguretat dels events. També s'han tingut converses amb els diferents actors implicats, com ara Protecció Civil i altres departaments de l'Ajuntament.