Antonio Orozco presentarà i signarà el seu darrer treball al Màgic

  0
  orozco.png

   14/12/2015 – El cantant, que fa uns dies va anunciar que suspenia el seu concert del 19 de desembre a Badalona, serà aquesta setmana a la ciutat.

  El cantant Antonio Orozco, que fa uns dies anunciava que havia de suspendre el seu concert programat al Palau Olímpic el proper 19 de desembre, vindrà aquesta setmana a Badalona properament, però no per cantar. O no principalment per a això. L’artista barceloní serà al centre comercial Màgic Badalona per signar còpies del seu darrer treball, Destino. Orozco visitarà la nova botiga Miró de la superfície badalonina, com a imatge de la marca d’electrodomèstics, el 16 de desembre a partir de les 18.30h. La seva agència ha negat que es tracti d’un acte programat en conseqüència a la suspensió del concert i assegura que estava tancat prèviament.

   

  El cantant, segons explicava la setmana passada, es va veure “obligat” a cancel·lar l’espectacle a l’Olímpic de Badalona per motius de seguretat i la manca de la llicència per a esdeveniments massius. La notícia va desencadenar tota una polèmica entre el nou govern, qui afirma que no es podran fer més concerts fins que no es regularitzi la situació al pavelló, i l’anterior executiu i la Penya, que gestiona la instal·lació; tots dos defensen que els concerts que s’han organitzat els darrers anys s’han dut a terme amb un pla d’autoprotecció específic per a cada data.