El Prat no pot amb el rebot del San Pablo (89-66)

0
    28

12/12/2015 – El CB Miraflores de Roger Vilanova domina el partit des de la defensa i provoca una nova derrota del vinculat del FIATC Joventut.

L’inici esperançador protagonitzat pel CB Prat sobre el parquet del Plantío no tindria la continuïtat desitjada pel bloc de Roberto Sánchez. Malgrat començar realment bé (19-20), carregant el joc interior i sent capaç d’oferir rèpliques constants als atacs d’un San Pablo massa tou en defensa, el vinculat verd-i-negre no podria endur-se el primer parcial (21-20).

Abans del descans, el guió de l’encontre canviaria de forma substancial, passant de la igualtat extrema al domini burgalès. El conjunt d’Epi agafaria sensacions en defensa, assecant l’atac d’un Prat que només podria anotar dos punts durant els primers tres minuts del segon acte (33-22).

Tot i els dos temps morts demanats per Roberto Sánchez, un triple de Huertas i una cistella convertida per Sinica trencarien el partit (44-29). Amb el San Pablo trobant molts més referents ofensius que el rival, els blaus marxarien al descans amb un avantatge clar (53-34).

A la represa, la renda local augmentaria fins al 70 a 43, tot i que un petit parcial de 3 a 7 favorable al bloc pratenc faria rebaixar una mica el domini del San Pablo (73-50). Amb el partit totalment decidit, l’últim quart seria un pur tràmit on els burgalesos arribarien a vèncer per 30 punts de diferència (82-52).

Els 17 rebots ofensius aconseguits pel San Pablo, el gran dia de Fornas (24 de valoració) i el 40% d’encert en triples sumat pels locals (10/25) serien una llosa massa gran pel CB Prat.

A les files del vinculat del FIATC Joventut, Agustí Sans (12 punts, 3 rebots i 8 de valoració) i Gerbert Martí (11 punts, 3 rebots, 1 assistència i 8 de valoració) serien els jugadors més inspirats. Després de caure al Plantío, la permanència continua a tres partits.

Fitxa tècnica

San Pablo Inmobiliaria (89): Poscic (12), Huertas (8), Vilanova (-), Maresch (4), Vega (15), Sinica (13), Peciukevicius (11), Toncinic (4), Martínez (4), Fornas (18) i Proleta (-).

CB Prat Joventut (66): Martí (11), Costa (6), López-Arostegui (2), Ros (9), Forcada (10), Amo (8), Iriarte (2), Sans (12), Bieshaar (-) i Nikolic (6).

Parcials: 21-20 / 32-14 / 20-16 / 16-16

Rebots: Poscic (10) / Amo (6)

Assistències: Vilanova (4) / López-Arostegui i Ros (2)

Incidències: partit corresponent a la 12ª jornada de la LEB Or, disputat al Poliesportiu El Plantío davant uns 2.000 espectadors.