Anul·lat el deute de més de 85.000€ de dues veïnes de Badalona

  0

  L’aplicació de la Llei de la Segona Oportunitat ha permès a dues veïnes de Badalona anul·lar un quantiós deute i començar de zero. En un primer cas, el Jutjat de Primera Instància núm. 4 de Badalona ha dictat Benefici d’Exoneració del Passiu Insatisfet (BEPI) per una veïna del municipi amb una filla a càrrec i amb un deute de 50.595 euros que no podia assumir.

  El deute va ser generat per la seva exparella, qui va demanar diversos crèdits a nom d’ella, ja que només disposaven d’una sola nòmina. Segons explica el seu bufet d’advocats, va arribar un punt on ell va desaparèixer i la dona es va haver de fer càrrec de tot.

  En el segon cas, el Jutjat de Primera Instància núm. 3 de Badalona ha dictat Benefici d’Exoneració del Passiu Insatisfet (BEPI) d’una altra veïna de Badalona, quedant així alliberada d’un deute que pujava a 35.287 euros. La unitat familiar es va quedar sense feina, fent impossible assumir els deutes.

  Fins ara, més de 15.500 persones a Espanya ja han acudit als jutjats per sortir de la situació de bloqueig econòmic i, moltes vegades, de salut, i poder començar des de zero mitjançant la Llei de la Segona Oportunitat. El despatx d’advocats Repara tu Deuda, líder en la tramitació de la Llei de la Segona Oportunitat a Espanya, ha gestionat ambdós casos viscuts a Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí