Pilar Ruiz, Seagull: “Veig les jugadores més contentes i un canvi d’actitud”

  0
  18

  El nou cicle que ha iniciat aquest curs el primer equip del Seagull és una evident i normal transició que habitualment tenen els conjunts esportius. Aquest any, ha estat el torn de les ‘gavines’.

  Amb la incorporació de Salvador Jaspe com a nou entrenador blau, les badalonines van oferir un nova imatge al partit de la jornada anterior enfront l’AEM i és un clar símptoma de millora. A partir del mes de gener, les jugadores hauran carregat les piles per reiniciar amb més força l’objectiu de la salvació.

  Al Diari de Badalona conversem amb la presidenta blava, Pilar Ruiz.

  Bona tarda, Pilar. La temporada del primer equip del Seagull és un evident curs de transició i de nou cicle. Com es valora?                                                                     És una temporada de canvis. Hem incorporat 14 jugadores noves i el cos tècnic ha estat nou. El ‘feeling’ del grup amb la nova entrenadora no va ser gaire bo i això ha perjudicat força la convivència esportiu.

  Aquesta situació esportiva encara dona més valor a la bona feina com a club dels darrers anys. Gens fàcil això de ser el tercer club de Catalunya durant molts anys.  Moralment, ha fet mal. Perquè no és fàcil conviure amb aquesta etiqueta. Ara estem en una ratxa difícil de resultats i aquest any hi ha una nova reestructuració de categories. No ens podem permetre dos descensos seguits.

  Fa un parell de setmanes vau incorporar Salvador Jaspe.                                        El canvi d’entrenador ha estat molt positiu. Les jugadores m’han transmès postivament el canvi de tècnic i en pocs dies ja s’ha vist el canvi de professionalitat al camp i actitud. Ara tenim més confiança per poder sumar triomfs. D’altra banda, farem incorporacions al mes de gener. Veig les jugadores més contentes i el canvi ja s’ha començat a veure.

  I les posicions de permanència són molt a prop.                                            Correcte. Els rivals que tenim no sumen posicions i és una qüestió de guanyar dos partits seguits. Incorporarem un psicòleg esportiu per reforçar l’equip mentalment. La salvació és la paraula que tenim ara mateix en majúscules.

  Què opina de la constant reestructuació que està patint el futbol femení?          Això no ajuda al futbol femení. Reto és una gran categoria i la federació hauria d’esperar un temps per poder consolidar les categories.

  Patrocini Ajuntament.                                                                                                Ha estat una situació molt dura. Fa un any que estem buscant aquest conveni de patrocini. Esperem que es pugui aconseguir i confio en la bona fe política.

  Exil a Tiana.                                                                                                              El primer equip entrena els dilluns al Municipal de Tiana. No tenim els horaris de camp que ens corresponen. El Badalona segueix creixement i sumant equips però nosaltres no podem fer-ho.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí