Apareix una enorme tortuga babaua morta a la platja de Badalona

  0
  64
  Un ciutadà de Badalona ha trobat una tortuga babaua a la platja del Cristall de Badalona / Foto: BDNCom.

  Un ciutadà de Badalona ha trobat una tortuga babaua a la platja del Cristall de Badalona. Els serveis de neteja municipals han ajudat a rescatar l’animal de l’aigua i, un cop arribats al lloc dels fets, els Agents Rurals han confirmat que l’animal era mort.

  Els adults de tortuga babaua o careta pesen de 65 a 107 kg i tenen una longitud de 82 a 109 cm.Els colors varien entre el cafè fosc i el groc ataronjat, dorsalment són de color crema. Les cries són de color cafè fosc. Tenen aletes de dues arpes especialitzades per nedar grans distàncies, i tenen el cap gran i arrodonit, semblant al de la tortuga verda. Tenen un bec molt gruixut. La closca sol ser llisa en els adults i una mica més aspre en els joves.

  Es tracta d’una tortuga cosmopolita, molt comuna a la Mediterrània i a la Mar Negra. Present tant a l’Atlàntic Oriental com a l’Occidental, a l’Oceà Índic i al Pacífic. Aquesta espècie és la segona espècie més distribuïda mundialment i és una de les més explotades. Es distribueix per totes les costes del Pacífic d’Amèrica del Sud, de la Baixa Califòrnia i de Califòrnia, també s’han trobat a les illes japoneses d’Okinawa. S’han donat casos en què la tortuga va viatjar de San Diego (Califòrnia) fins al Japó.

  Vídeo: BDNCom.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí