Els Reis arriben el dia 28: hi haurà Campament Reial, però no Fàbrica de Joguines

  0
  38
  'Nadal a Badalona'. Sota aquest nom s'ha presentat la campanya de Nadal 2021.

  ‘Nadal a Badalona’. Sota aquest nom s’ha presentat la campanya de Nadal 2021. L’alcalde, Rubén Guijarro, i la regidora de Cultura, Anna Maria Lara, han exposat la programació de les Festes que ha previst l’Ajuntament. Els Reis Mags d’Orient arribaran a la ciutat el 28 de desembre, per mar i davant del Pont del Petroli (cap a les 16:30h). Posteriorment, Ses Magestats es dirigiran al Campament Reial que s’organitzarà al Parc de Montigalà fins al 4 de gener.

  Enguany, Badalona conserva el Campament, però perd la Fàbrica de Joguines, tot i que el govern local s’ha compromès a recuperar-la per les festes del 2022. La cavalcada, com és habitual, tindrà lloc el 5 de gener a partir de les 18h. La programació de Nadal començarà aquest divendres amb l’encesa de l’arbre de Nadal a la Plaça de la Vila.

  Entrades pel Campament

  L’horari per visitar el Campament Reial serà de 17h a 21h i es podrà reservar cita a través del web d’Agenda cultural de l’Ajuntament (www.agendabadalona.cat). Cal destacar que s’instal·laran diverses bústies reials repartides per la ciutat.

  Es recuperen els Tornemis

  El Nadal d’enguany a Badalona suposa la recuperació dels Tornemis, personatges eliminats l’any passat pel govern del PP. Pel que fa al pessebre de la Plaça de la Vila, recordem que s’inaugurarà el 13 de desembre.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí