Apareixen goteres a l’Olímpic

  0
  DSC_0513.JPG

  01/12/2014 – Les fortes tempestes que van sacsejar el litoral badaloní i català han causat petits vessaments d’aigua a la pista central del pavelló.

   

  Durant tot el cap de setmana, la pluja i el mal temps va ser una constant a Badalona i, en general, a tota la zona costanera del país.

   

  El FIATC Joventut va disputar el seu partit de Lliga Endesa a Manresa i aquesta setmana tornarà a jugar a Badalona, en aquest cas contra l’Herbalife Gran Canària.

   

  Els ruixats que van caure a la ciutat durant el cap de setmana han provocat goteres a les instal·lacions del Palau Olímpic de Badalona.

   

  Aquest matí, a l’Olímpic ja hi havia operaris treballant per tal de resoldre la incidència i per mantenir eixut el parquet de la pista central amb un ventilador de grans dimensions.

   

  Les goteres no afectaran gens la dinàmica de treball del primer equip, ja que la plantilla de Salva Maldonado farà festa demà al matí. Aquest dimarts a la tarda hi haurà entrenament, com és habitual, per tal de començar a preparar el pròxim comprimís de Lliga Endesa.