Apple i el nou iPhone projecten el Pont del Petroli arreu del món

  0
  pont petroli apple.jpg

  03/12/2015 –  La darrera campanya publicitària en la que pren protagonista la infraestructura badalonina és la del nou telèfon de la marca Apple, l’iPhone 6S.

   

  Comença a convertir-se en quelcom habitual. Veure el Pont del Petroli a diari en televisió, des de promocions d’automòbils fins a pel·lícules, passant per anuncis de begudes, és cada cop menys sorprenent. El Pont del Petroli va començar a convertir-se en una icona fotografiada per badalonins i badalonines i el seu ‘boom’ va créixer com una bola de neu fins que s’ha convertit en l’indret perfecte per gravar escenes de molts tipus. La darrera campanya en la que pren protagonista la infraestructura badalonina és la del nou telèfon de la marca Apple, l’iPhone 6S.

   

  Durant uns segons, s’identifica perfectament el pont i la costa badalonina amb un corredor i el seu gos a escena recorrent el pantalà. Novament, Badalona i la seva icona seran projectades arreu del món en un anunci internacional que, en unes hores, tenia més de 100.000 visites.