Aprovada l’ampliació de capital de la SAD per un valor de 5 milions d’euros

  0
  45
  CJB

  Els accionistes del Club Joventut Badalona SAD van aprovar a l’Assemblea General Extraordinària organitzada aquest dilluns al Palau Municipal d’Esports, amb un 99,99% dels vots del capital present, la proposta d’augmentar el capital social de la Societat per un import nominal màxim de 4.914.000 euros.

  “Tot i que la nostra econòmica ha millorat en els últims anys, la situació actual encara és complicada. Tenim un deute molt gran amb Hisenda, al que cal afegir els efectes de pandèmia i la caiguda d’ingressos sobretot per part de petits patrocinadors”, va assegurar el president del JoventutJuanan Morales, als accionistes.

  Aquests tindran un mes per adquirir les noves accions i així ho anunciarà el club, per poder iniciar el procediment a través del web verd-i-negra o en les mateixes oficines de l’entitat. El sostre per augmentar les accions és el màxim que actualment tingui cada accionista. El total d’accions noves emeses són 81.900 i el capital social del Joventut de Badalona SAD serà de 10 milions d’euros.

  En els pròxims dies s’informarà en la pàgina web del procediment per a la subscripció i desemborsament de les noves accions emeses.

  Aquesta decisió per part dels accionistes verd-i-negres suposa un nou pas al club i una important injecció econòmica en el seu futur més a curt termini de l’entitat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí