Aprovat el cartipàs municipal

  1

  Avui s’ha aprovat el cartipàs municipal de Badalona amb els vots favorables d’ERC Avancem-MES, Guanyem BDN en Comú, JuntsxCat, Comuns i PSC.

  Tal i com s’ha acordat minuts abans que donés començament la reunió del cartipàs, s’ha arribat a un acord per assolir transparència, modernització i la descentralització administrativa de l’Ajuntament de Badalona.

  Amb això, es permetrà sortir a la ciutat del bloqueig que estava patint mitjançant una gran reforma de l’administració local.

  Totes les formacions s’han compromès a treballar conjuntament per garantir un model de ciutat que fomenti la participació ciutadana i s’ha posat en primer pla l’emergència habitacional i la lluita contra el canvi climàtic.

  Finalment, en la línia d’obrir i fer més transparent l’Ajuntament, per primera vegada a la història democràtica de Badalona la Junta de Govern Local estarà oberta a tots els partits polítics del Consistori, reforçant un espai de diàleg i fiscalització del govern actual més enllà del Ple ordinari de cada mes.

  “El PSC trenca tots els principis polítics i els acords institucionals”

  L’ex Alcalde, Xavier Garcia Albiol, valorava d’aquesta manera la proposta de cartipàs aprovada avui a l’Ajuntament i criticava la distribució de recursos que “castiguen el partit majoritari i premia els independentistes”, segons el candidat del PP.

  També ha calificat les decisions d’aquest cartipàs com a “una escàndol mai vist” i ha assegurat que això no els impedirà mantenir-se a peu de carrer durant els propers 4 anys.

  1 COMENTARI

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí