Crida per les donacions de sang

  0

  És època de campanya per la donació de sang.

  Aquests dies, a Catalunya, les donacions s’han reduït un 25% i la onada de calor que ha patit la ciutat de Badalona aquests passats dies no ha ajudat gens a incentivar-les.

  #GIFvida és la novetat d’aquest any. El Laboratori d’Elaboració de Components Sanguinis i Atenció al Donant han estat els encarregats de llançar la campanya d’estiu, convertint-se en la imatge d’uns GIFs animats que serveixen per agrair les donacions i animar a aquells que es troben indecisos.

  Avui, 16 de juliol, l’Hospital Municipal de Badalona acollirà de 16 a 20 h totes aquelles persones que hi vulguin participar i, a partir d’avui, tothom que doni sang a qualsevol dels hospitals amb banc de sang o a les unitats mòbils tindrà l’oportunitat de fer-se un GIF de la donació per a compartir amb els seus contactes via Whatsapp o xarxes socials.

  Importància de donar sang

  A part de les baixades en les donacions, el Banc de Sang calcula que, fins a finals d’agost, els hospitals catalans necessitaran 35.000 donacions de sang per atendre tots els malalts i accidentats. Per això, s’han programat 60 campanyes cada setmana i s’han previst 500 donacions només de plaquetes, per tal de garantir que es mantenen tots els tractaments que necessiten aquest component sanguini, molt necessari, entre d’altres, pels malalts de càncer.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí