Aprovat inicialment el pressupost municipal pel 2022

  0
  98

  Amb els vots a favor dels regidors del govern i de dos regidors de Guanyem, i les abstencions de dos regidors de Guanyem i del PP, el pressupost municipal 2022 ha quedat aprovat inicialment. Se situa en 278 milions d’euros i amb un annex d’inversions de 87.7 milions.

  Malgrat l’aprovació inicial, Guanyem ha assegurat que condicionarà el seu vot favorable a l’aprovació definitiva a dues qüestions: que el pla d’equipaments sigui una realitat aquest mandat i que es rectifiquin les places de menjador a les escoles bressol.

  Fa uns dies, totes les famílies de les escoles bressol municipals van rebre una circular de l’Ajuntament afirmant que el servei de menjador és “opcional” i “no es pot oferir a la totalitat de l’alumnat”. La circular deia que el curs 2022-2023 es començaria a aplicar un nou “reglament de menjador”, el qual té establert un número màxim d’usuaris/es, i que el fet d’haver gaudit del servei aquest curs no comportava la reserva de plaça pel pròxim any.

  L’alcalde Guijarro s’ha compromès que cap infant es quedarà sense menjador, assegurant que es faran els canvis pertinents en els reglaments.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí