Badalona, Montgat i Tiana acorden restringir l’accés a un abocador il·legal 

  0
  33
  Foto: Montgat Net.

  Els tres consistoris impulsaran una campanya de neteja d’aquest espai el dissabte 7 de maig en el marc de la iniciativa “Let’s Clean Up Europe!” 

  Els ajuntaments de Badalona, Montgat i Tiana han acordat reforçar la limitació dels accessos a la zona de Les Costes, uns terrenys limítrofs entre els tres municipis, on s’hi estan fent abocaments il·legals. 

  En una reunió celebrada a l’Ajuntament de Badalona aquest dimecres, 27 d’abril, l’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra; l’alcalde de Montgat, Andreu Absil; el tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció a les Persones i Impuls Comercial de l’Ajuntament de Badalona, David Torrents; i la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado; han acordat treballar conjuntament per acabar amb aquests abocaments il·legals a Les Costes. Tot i que tots els terrenys són de propietat privada, els tres ajuntaments treballen per evitar els abocaments il·legals i l’activitat al circuït de 4×4, que també s’ha detectat a la zona. 

  En la reunió de treball que s’ha fet amb la presència dels serveis tècnics dels ajuntaments de Badalona i Tiana s’ha acordat reforçar la limitació pel camí d’accés des de Badalona per evitar que hi entrin vehicles a llençar tot tipus de materials. 

  Campanya conjunta “Let’s Clean Up Europe!” a l’abocador il·legal 

  Els tres ajuntaments també han decidit unificar esforços en el marc de la iniciativa “Let’s Clean Up Europe!”. Per aquesta raó impulsaran una campanya de neteja a la zona de Les Costes on s’han detectat aquests abocaments el proper dissabte, 7 de maig. 

  La campanya té com a un dels principals objectius conscienciar la ciutadania de la importància de mantenir net el seu entorn. L’acció és una oportunitat única per incrementar la conscienciació sobre el problema de la brossa i ajudar a canviar el comportament de la ciutadania. 

  Per tal de reduir el nombre de residus abocats a la natura i donar visibilitat a la problemàtica, la Setmana Europea de la Prevenció de Residus coordina aquesta jornada anual de neteja o clean-up day a tot Europa. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí