Aprovat unànime

  0
  IMG_4404.JPG

  31/10/2018 – L'assemblea de socis del CF Badalona dóna llum verd als números de l'entitat, que segueix el seu camí cap a la SAE

  Els socis del CF Badalona van aprovar, per unanimitat, el pressupost per a la present temporada, que serà de 914.000 euros, i la liquidació de l'exercici esportiu de la temporada 2017-2018, que es va tancar amb un benefici de 5.215,76 euros. Ho van fer en l'assemblea general ordinària del club, que va tenir lloc al Rafael Hoteles, en la qual el president, Miguel Ángel Sánchez, va donar detalls sobre la relació amb l'actual govern municipal i sobre el moment en què es troba el procés de conversió en societat anònima esportiva.

  Sánchez va assegurar que el govern del PSC s'ha compromès a liquidar els assumptes pendents entre el club i l'Ajuntament abans del final del primer trimestre de l'any que ve. Un d'ells, el pagament per la gespa del camp de l'Avinguda de Navarra que es va col·locar al camp municipal de Montigalà, ja s'ha solucionat. Un altre, la denúncia per com es va resoldre la permuta dels terrenys on estava situat l'històric camp de l'entitat escapulada, podria arribar als jutjats el mes de gener.

  Pel que fa al procés de conversió en societat anònima esportiva, el CF Badalona tornarà a convocar als seus socis a una assemblea abans del 30 de gener de 2019, quan l'exercici natural del 2018 estigui tancat. Tot fa pensar que la transformació no serà efectiva abans de la temporada que ve.

  Mariano
  Una de les partides del pressupost d'aquesta temporada arribarà pels drets de formació de Mariano Díaz, el jugador format en les categories inferiors del Badalona que el Real Madrid va fitxar la temporada 2011/12 i que ha recuperat enguany, després de traspassar-lo a l'Olympique de Lió. El Badalona ingressarà, aproximadament, 250.000 euros.