Part de l’oposició mostra preocupació davant la possibilibilitat de perdre recursos per als Serveis Socials

  0

  Els Grups municipals de Guanyem Badalona en Comú, ERC-Avancem-Mes, PDCAT, i ICV-EUiA han publicat una nota de premsa en la qual mostren la seva preocupació davant la possibilitat d'una pèrdua de recursos per als Serveis Socials.

  L'any 2017 Ajuntament i Generalitat signaven un conveni sota el nom de Contracte Programa, el qual permetia la contractació de 25 professionals, pagats al 34% per l'Ajuntament i el 66% per la Generalitat. Aquesta contractació donaria peu a l'incorporació de personal administratiu, i l'augment d'educadors socials en zones complexes de la ciutat, permetent d'aquesta manera. s’aconseguiria una millora en l'atenció ciutadana i una reducció en l'excés de feina del seu personal.

  Aquests grups municipals assenyalen que el Govern no ha signat l'addenda del 2018, finalitzant el termini a finals d'aquest mes d'octubre. Aquesta Addenda hauria de permetre la contractació d'aquestes 25 persones mitjançant programes temporals, incorporant-los de forma definitiva a l'estructura segons l'evolució de la plantilla.

   

  Fonts del govern municipal han manifestat que s'està treballant per tal de poder contractar al personal vinculat al Contracte Programa, qüestió que l'anterior Govern no va formalitzar.