Aquest cap de setmana, sí: Els Manel arriben a Badalona

  0
  manel--644x362.jpg

  30/11/2013 – Després d’haver de suspendre el concert del passat 25 d’octubre a causa de la malaltia d’un dels seus components del grup, Manel aterra aquest dissabte al Principal per fer vibrar els seus fans.

  Aquest cap de semana, sí. Després d’haver de suspendre el concert del passat 25 d’octubre a causa de la malaltia d’un dels seus components del grup, Manel aterra aquest dissabte a Badalona per fer vibrar els seus fans. L’actuació, programada dintre del Cicle Nits d’Estrelles, tindrà lloc a partir de les 21 hores al Teatre Principal. Les entrades adquirides pel concert d’octubre són vàlides per a aquest novembre.

   

  El quartet barceloní presenta el seu tercer treball, anomenat Atletes, baixin de l’escenari, el disc d’or més fulgurant de la història del pop català, i que pivota del folk al pop, i fins i tot al rock, sense abdicar dels seus trets diferencials: cançons narratives que, darrere la seva aparent quotidianitat, amaguen un univers perfectament identificable.
   
  Després de sorprendre’ns amb Els millors professors europeus (2008) i de fer història amb 10 milles per veure una bona armadura (2011) -el dotzè àlbum més venut a Espanya el 2011- amb 60.000 còpies i un carrusel de guardons que, entre d’altres, inclou el Premio Ojo Crítico de Música Moderna (RNE); després d’oferir-nos més de cent cinc concerts en menys d’un any, els Manel tornen a Badalona amb el títol Atletes, baixin de l’escenari amb el qual, precisament, tornen a pujar-hi per presentar-lo en directe. La nova gira els ha portat a cites imprescindibles del circuit estatal de festivals i no pot deixar de fer parada a Badalona en aquest nou cicle de música al Teatre Principal.