Festa de protesta per reivindicar el reaprofitament del mercat provisional del Fondo

  0
  IMG_0362.JPG

  30/11/2013 – La comissió que aplega les diferents entitats del districte 8 organitza un nou acte reivindicatiu aquest  proper diumenge dia 1 des de les 11h del matí al parc d’en Torrent d’en Grau.

  La comissió ciutadana, formada per més d’una desena d’entitats, que defensa el manteniment de l’estructura de l’antic  Mercat del Fondo per a ser destinada a equipaments pel districte, organitza un nou acte reivindicatiu aquest  proper diumenge dia 1 des de les 11h del matí al parc d’en Torrent d’en Grau.

   

  Es tracta d’una festa infantil amb  cercavila, capsgrossos, tallers, jocs i xocolatada que, “davant la negativa del govern del PP, pretén reivindicar la necessitat d’espais lúdics i culturals” a l’antic districte 8.

   

  Les associacions i entitats organitzadores reclamen “un canvi d’actitud a l’alcalde i al regidor de districte”, manifesten que volen “ser escoltats i establir un diàleg seriós que permeti complir, encara que sigui de forma provisional,  amb les necessitats d’equipaments dels barris”.

   

  La coordinadora d’entitats reclama l’obertura, a la instal·lació del mercat provisional del Fondo, d’una ludoteca, un casal d’avis i una sala d’estudi.