Aquest dissabte se celebra la Nit de les Venus

  0

  El festival de curtmetratges referència a Badalona tindrà el seu acte de cloenda aquest dissabte a les 22h, al Teatre Zorrilla. Es farà l’esperat repartiment de trofeus, com cada any, i s’espera que duri 1h i 30 minuts. Aquest any, el festival FILMETS ha recopilat 251 curts i ha ofert unes 50 hores de projecció. Tot i la cancel·lació de l’acte inaugural el passat divendres, la resta de sessions s’ha desenvolupat sense cap incidència.

  Emesa per les televisions locals de Catalunya

  Televisió de Badalona serà l’encarregada de la realització de la gala i de servir el senyal televisiu d’aquesta festa a La Xarxa.

  Enguany, la tradicional Nit de les Venus es converteix en un espectacle musical. L’actriu i cantant Mone i els músics de la FILMETS Band tindran un paper destacat en la gala cloenda del festival de curtmetratges, que estarà presentada per la periodista badalonina Lídia Herèdia.

  Amb el lema ‘Dreaming is possible’ (somiar és possible), FILMETS ha presentat un total de 251 curts en competició provinents de tot el món, que s’han pogut veure en 26 sessions oficials competitives internacionals.

  Aquests curts competiran per endur-se premis com el de millor pel·lícula, millor direcció, millor interpretació masculina i femenina, així com els guardons especials del jurat i del
  públic. La transmissió televisiva inclourà l’emissió del curt guanyador.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí