Aquesta ja és una altra Penya (101-92)

0
    32
    Real Madrid, Joventut

El Joventut va patir al Wizink Center una derrota a la pista però va aconseguir definir quin ha de ser el seu camí per al tram final de la temporada. Amb molta lluita, intensitat i honor, la Penya va aconseguir fer trontollar el Real Madrid, que durant aquest any encara no ha perdut cap partit, al temple blanc durant més de 30 minuts (101-92).

El conjunt de Carles Duran va sorprendre l’equip de Pablo Laso durant el quart inicial amb fins a 6 triples (18-24). El lideratge verd-i-negre es va aconseguir estirar durant tot el segon quart (44-47), amb un sostre de 10 punts a favor (32-42.

A la represa, amb un joc coral i sense cap individualitat destacada, el Joventut va arribar al període decisiu amb opcions de victòria (65-72). Tot i el gran esforç i partit de Pau Ribas (20 punts), Vladimir Brodziansky (15 puns), Conor Morgan (15 punts i 6 rebots) i Joel Parra (5 punts i 10 rebots), el Real Madrid va reaccionar a temps gràcies al seu encert exterior i un bombardeig de triples al cèrcol badaloní durant els darrers 8 minuts. 34 punts dels blancs al darrer període molt difícil d’igualar.

Tot i la desfeta, el Joventut ha trobat les sensacions que tant se’ls exigia als jugadors i que haurà de servir com a full de ruta en un tram final decisiu i de màxima exigència. Un primer pas a la pista més difícil de la lliga.