Aquesta Penya va a més (107-98)

0
    25

14/09/2014 – El FIATC Joventut supera al Morabanc Andorra amb una nova remuntada i després de dues pròrrogues molt intenses.

Alguaire va premiar a la Penya amb la segona victòria de la pretemporada, la segona de forma consecutiva. La feina desenvolupada pels jugadors de Salva Maldonado durant la concentració feta a Benasc comença a donar els seus fruits. Per sobre de tot, els badalonins estan demostrant poder ser competitius en múltiples escenaris.

Contra l’Andorra, el FIATC Joventut va haver d’esperar el seu moment, després del bon inici de partit protagonitzat pels homes de Joan Peñarroya. Els blaus sortien a pista amb el pivot debutant George Bogris i de seguida agafarien la iniciativa amb un triple de Green (10-15).

Només trepitjar el parquet, el també nouvingut Ivanov distanciava encara més als del Principat (14-19), en un primer quart que culminava amb un 14 a 19 per l’Andorra.

Al segon quart, les coses es seguien complicant per la Penya, amb un parcial de 0 a 6 que situava el més 10 pels de Peñarroya (15-25).

Per sort, Savané tirana de galons per reduir el marge amb dues cistelles seguides que, acompanyades d’un triple de Mallet i d’una penetració d’Abalde, tornaven a ficar dins del partit al FIATC Joventut (28-31). Al descans, però, el triomf seguia en mans del Morabanc Andorra (36-43).

A partir del tercer quart ja no es veurien diferències àmplies i la Penya aconseguiria posar-se per davant amb el 48 a 47. El canell de Hannah, amb dos triples seguits, donaven aire als verd-i-negres quan l’Andorra es disposava a endurir la defensa (51-51).

Tot seguit, un nou triple, en aquesta ocasió de Suton i sobre la botzina, servia per tancar el tercer període amb la Penya manant per només dos punts (62-60). Durant el darrer parcial, les alternances en el marcador serien constants i, igual que a Vielha, Maldonado donaria la batuta de l’equip a Clevin Hannah.

L’aposta del tècnic sortia bé, ja que el base nord-americà era l’encarregat de forçar la primera pròrroga anotant dos tirs lliures claus  a 28 segons pel final (80-80). Al temps extra, la connexió Suton-Hannah funcionaria a la perfecció, però en aquesta ocasió seria Mallet qui permetria a l’equip verd-i-negre seguir lluitant pel triomf, amb un tir lliure que situava l’empat a 91 (91-91).

A la segona pròrroga, domini total del FIATC Joventut. La Penya es mostraria molt més encertada i dos triples de Mallet i Vidal distanciaven definitivament als homes de Maldonado (105-96). El resultat final seria de 107 a 98 pels badalonins.

Pel que fa a les estadístiques, Demond Mallet (22 punts i 21 de valoració), Sergi Vidal (17 punts, 5 rebots i 21 de valoració) i Goran Suton (17 punts, 2 rebots i 15 de valoració) acabarien el partit com els jugadors de la Penya més destacats. El pròxim amistós del FIATC Joventut serà diumenge vinent (19h) a Mollerussa contra la Bruixa d’Or.