Els Castellers de Badalona conquereixen el 5de7 a casa

  0
  36
  15209814235_3b0103b2ab_k.jpg

  15/09/2014 – Van aconseguir assolir el 5de7 durant la Diada, encara que es va resistir el 7de7.

  Després de la doble actuació a la Diada Nacional del passat dijous, els Castellers de Badalona s’han desplaçat aquest diumenge fins a Collbató, per actuar dins el programa de la Festa Major de la localitat. Els Micaco van descarregar sense problemes un 3de7 en primera ronda. Les baixes de darrera hora van fer caure de cartell el 4de7, i es va optar rodar amb castells de 6 i mig. El 4de6 amb agulla va ser l’escollit per a la segona ronda, mentre que en la tercera es va poder veure un 3de6 amb agulla.

   

  Intensa Diada

   

  Els Castellers de Badalona van viure un dia ben intens el passat 11 de setembre. Durant el matí van participar en la la Diada Nacional de Catalunya a Badalona. Els Micaco van sortir a plaça amb el 4de7 amb agulla. A la segona ronda va arribar el millor castell dels badalonins, el 5de7, que va pujar nerviós, però que es va poder descarregar sense ensurts gràcies a un bon treball de la colla.

   

  En tercera ronda, però, van bastir el 7de7, estructura que no provaven des del novembre passat, que va pujar amb alguns problemes i que, finalment, es va haver de desmuntar amb acotxadors col·locant-se per indecisió de la canalla. En la ronda de repetició, els badalonins van optar pel 3de7 amb agulla, que també va quedar en intent desmuntat.

   

  Participació a la V

   

  Després de l’actuació matinal, els Castellers de Badalona es van desplaçar fins a Barcelona per participar de la V organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, al tram 70, a la cruïlla entre la Gran Via i el Carrer Marina. Els de la camisa micaco van aixecar diversos pilars de 4 per acabar la jornada descarregant un 4de6 amb agulla a les 17:52, moment en el que les 56 colles castelleres presents van aixecar castells de manera simultània.