Aquesta tarda toca a Sant Adrià

  0
  58
  3965.jpg

  16/09/2012 – Com si d'una eliminatòria a doble partit es tractés, Badalona i Espanyol B es tornen a veure les cares una setmana després. Aquesta vegada, amb els blanc i blaus com a locals

  El Badalona ja sap a què s'enfronta aquesta tarda. A un equip sòlid darrere, amb un mig del camp que conjuga bon tracte de pilota i capacitat per distribuir amb eficàcia i amb un atac elèctric. L'Espanyol B és, sens dubte, el millor equip contra el qual han hagut de jugar els de Càmara fins al moment. És el més complet, però també el més competitiu i el millor preparat. Potser punxarà avançada la temporada, per l'evident falta d'experiència a la categoria de la majoria dels seus futbolistes. Però el filial de l'Espanyol és un candidat absolut al play-off si aconsegueix mantenir la línia i demostra tenacitat i regularitat. Raul Longhi ha muntat un esquema senzill, basat en la solidesa d'uns quants noms: De Amo a la defensa, Miranda i Merchán al centre del camp i Armero en la zona ofensiva. Tots quatre són jugadors que coincideixen en la seva capacitat tècnica, en un gran domini de l'esfèrica. Però a més, són futbolistes que són capaços de no desordenar-se tàcticament i de treballar en favor del bé comú. I si ells són la referència, la resta de companys miren de seguir el seu rastre. D'aquí que el filial blanc i blau sigui un equip solidari i compromès i, tot i la seva joventut, molt bon competidor.

   

  Però el gran inici de l'Espanyol B ha coincidit amb tres partits en què tot li ha vingut de cara. No s'ha trobat amb cap pedra en el camí, amb cap contratemps que el fes dubtar. Aquí és per on hauria de tirar el Badalona. Aconseguir avançar-se al marcador generaria en l'equip de Longhi un neguit desconegut, al qual s'haurien de sobreposar. I seria en aquesta conjuntura on un equip tan jove, tan poc experimentat, potser no sabria fer-se amb les regnes del partit, no sabria controlar l'adversitat generada pel contrari. Albert Càmara ja coneix l'Espanyol, i de ben segur que plantejarà un partit similar al que es va veure al Centenari: pressionant la sortida de pilota dels centrals, buscant sorprendre amb les contres i aprofitant la velocitat de Robert.

   

  Xavi Muñoz serà baixa pel partit. Una baixa sempre sensible, que haurà de ser coberta per Javi Moreno com a home més atrasat del mig del camp. El cos tècnic tampoc ha pogut convocar a Manolo Bueno per unes molèsties al quàdriceps. En canvi, Joan Grasa, que va revolucionar la segona part del partit de diumenge passat, s'ha pogut recuperar a temps. La llista de convocats escapulada la conformen: Marcos, Álex Sánchez, Sobregrau, Pablo Gallardo, Ferrón, Pelegrí, Bermudo, Javi Moreno, Joaquin, Canario, Borja Abenia, Bayón, Juanma, Robert, Joan Grasa i Gabri.