Aquestes són les opcions per ser a la Copa

  0
  1314_JOV_SEV (10).jpg

  20/01/2014
  Els verd-i-negres seran a la Copa si guanyen a València i perden 2 equips entre el grup del Tenerife, el Baskonia, el GBC i el Cai

  Tot i la derrota del passat dissabte a l'Olímpic contra el Cajasol, el FIATC Joventut encara manté opcions de classificar-se per la Copa del Rei

  Hi ha dos possibilitats de que això passi, i en totes dues, els verd-i-negres han de guanyar al València a domicili. Sense una victòria a la Fonteta contra el 2n classificat, que enguany només ha perdut contra el Barça i el Madrid, no hi ha cap opció de ser-hi.

  En el cas de guanyar doncs, el FIATC Joventut estaria pendent del que passi a la resta de partits. Per colar-se entre els 8 primers, necessita que 2 equips entre el Tenerife, el Baskonia, el GBC i el Cai, perdin

  Tots ells juguen contra rivals que estan per sota d'ells a la classificació. El Tenerife ho farà a casa contra el Manresa, que ja va aconseguir guanyar a gran Canària fa 10 dies, i el Cai també a casa contra el Múrcia, que acaba de destituir a Oscar Quintana. 
  Els 2 conjunts bascos ho faran a domicili. El Baskonia visitarà la pista del Fuenlabrada, que ve de guanyar amb facilitat contra el Valladolid, mentre que el GBC, que va competir durant molts minuts contra el Madrid, s'ho jugarà contra un Estudiantes que no aixeca el cap. 
  Així doncs, les possibilitats de que es combinin 2 derrotes tenint en compte l'estat dels rivals, són més aviat petites.

  L'altre opció passa per recuperar el "bàsquet general" al Cai (-2) i que perdi un dels altres equips: el Tenerife, el Baskonia o el GBC. Això vol dir que si per exemple els aragonesos guanyessin al Múrcia per 1, el FIATC Joventut ho hauria de fer com a mínim per 4 al València.

  En tots els casos, hi ha l'amenaça de que el Cajasol superi als verd-i-negres, però és molt difícil. Tot i la derrota verd-i-negre, els sevillans haurien de remuntar-li 31 punts a la Penya, és a dir, guanyar al Barça de 31 punts més del que ho fes el FIATC Joventut a València.