Franch: “La Penya ha trobat la barreja perfecte de joventut i veterania”

  0
  56
  1314_JOV_SEV (15).jpg

  20/01/2014
  El base badaloní va elogiar el projecte verd-i-negre

  El jugador del Cajasol,. Josep Franch, va comparèixer molt content a la zona mixta del Palau Olímpic després d'aconseguir-hi la 1a victòria amb una samarreta que no és la de la Penya. 

  El badaloní, que havia jugat dos mals partits amb el Múrcia que havien acabat amb victòria verd-i-negre, va reconèixer que "ja tenia ganes de trobar-me bé aquí i fer un bon partit per ajudar al meu equip a guanyar". 

  Tot i que el seu equip es va endur la victòria, el jugador sorgit del planter veu amb bons ulls el projecte del FIATC Joventut: "crec que han trobat la barreja perfecte entre joventut i veterania". "A mes els veterans sembla que estan molt implicats", ha afegit. 

  Franch va lamentar no poder jugar contra Nacho Llovet, el seu company de promoció, que "venia de fer un parell de partits molt bons" i diu estar "molt content" de l'eclosió de Guillem Vives.

  Per últim, el base va parlar del Cajasol, l'equip més jove de la lliga que "ja hem jugat moltes situacions de finals igualats i cada cop tenim més experiència". "No sé quin és el nostre sostre. Tenim un equip jove amb marge de millora i estem treballant amb un gran entrenador i professor com l'Aito", va sentenciar.