Aritz Tomàs fulmina la Minguella (83 a 57)

0
    32
    j26.JPG
    08/04/2014
    3 triples de l'aler badaloní van acabar amb la resistència dels blaus al 3r quart

L'Arenys va tornar a ser massa rival per una Minguella amb problemes.

Com va passar a l'anada, els de Casagemas van competir fins on van poder arribar contra un equip molt físic, però hi va haver un moment que la feina de desgast va pesar massa i el partit va quedar decidit.

Aquest cop, el punt d'inflexió va arribar al 3r quart, quan 3 triples seguits del badaloní Aritz Tomàs van iniciar un parcial de 20 a 0 que va rematar la Minguella.

Fins aquell moment, tot i no poder disposar d'Orlando, Castaño i patir la lesió de Tomeu a mig partit, els de Pere Garcia havien aguantat a l'Arenys 25 minuts
    Els del Maresme se n'havien anat de 10 al 1r quart com va fer el Mollet la setmana passada però la Minguella va poder reaccionar (28 a 22), per tornar als 10 al descans (38 a 28).

A meitat de quart, amb les bones accions de Valle, els blaus seguien dins del partit (58 a 49), però el parcial va ser el punt i final, la Minguella no va tenir forces per lluitar més, i l'Arenys va tancar el partit amb comoditat.

La derrota torna a deixar la Minguella en posicions de promoció de descens. Aquest diumenge, a les 19:30 a Casagemas, mirarà de sortir-ne contra El Masnou.