El Natzaret es refà i té el Play Off a tocar (79 a 85)

  0
  57
  mañes tot mataro.jpg

  08/04/2014
  Els de Víctor Carrasco va tallar la sèrie de 6 victòries del Boet amb un gran debut de Marc Mañés (17 punts i 8 rebots)

  El Natzaret es va refer de la derrota de la setmana passada contra el Mataró, i va ser capaç de guanyar a domicili el Boet, un equip que duia 6 victòries seguides

  Amb aquest triomf, els de Víctor Carrasco tenen el Play Off d'ascens a tocar, i amb una victòria més podrien certificar que jugaran postemporada.

  Les lesions han estat mermant el joc i sobretot els entrenaments del Natzaret durant l'últim mes i mig. Balcells encara és baixa per un trencament muscular, i Jérez, que arrossegava molèsties al peu es va torçar el turmell al partit de dissabte i pararà fins que es recuperi. 
  Per tots aquests motius, el fitxatge de Marc Mañés ha suposat una bombona d'oxígen per l'equip. Dissabte, a la pista del Boet, ja va demostrar la qualitat que té i va acabar amb 17 punts i 8 rebots.

  El Natzaret va haver de patir per tancar un partit que va arribar a dominar per 21 punts. Tot i que va llançar molts tirs lliures (54) en va arribar a fallar fins a 22 donant una oportunitat als locals. 
  La bona sortida dels badalonins, amb encert exterior i molta activitat dels petits, va permetre obrir un 1r forat (7 a 14), que va ampliar l'avantatge fins els 11 al final del període amb un triple de Nil Santiago des de 9 metres sobre la botzina

  Al 2n quart, es va mantenir el guió, i la bona defensa en l'1×1 del Natzaret, li permetia córrer i engrandir el rèdit fins els 21 punts (25 a 46 min 26). 
  A partir d'aquell moment, temps mort obligat dels taronges, que a base de triples van aconseguir retallar la diferència fins els 10 a la mitja part.

  A la represa, com era d'esperar, el Boet va posar un punt més d'intensitat, i amb un 8 a 0 d'inici va acabar d'entrar al partit. El Natzaret jugava amb Jerez, Arqués i Mañés per mirar d'igualar la batalla física, però no va impedir que els d'Alberto Peña culminessin la remuntada (53 a 52). 

  Després d'un temps mort demanat per Víctor Carrasco, Chus Corella es va destapar des del triple, i la parella interior va començar a fer mal (57 a 60).

  A l'últim quart el Natzaret sempre va mantenir una renda proper als 5 punts, fins que un seguit de tècniques a Rubio i Rodríguez, i una desqualificant a Peña van donar l'oportunitat de tancar el partit. Els badalonins però, van estar terribles des del 4,70 i van deixar viu al rival, que va tenir les seves opcions amb els tirs de Marc Rubio, però aquest cop no van entrar.

  El proper partit del Natzaret serà dissabte a les 17:30 a casa contra el Mollet, el 3r classificat.