Arrenca la convocatòria dels premis literaris Ciutat de Badalona

  0
  Premis Literaris 2013_0.JPG

  07/02/2015 – Els premis oscil·len entre els 2.000 i els 1.000 euros en metàl·lic, a més de l’edició de les obres guanyadores.

  L’Ajuntament de Badalona, en col·laboració amb la llibreria El Full i les entitats Festa Nacional dels Països Catalans i Amics del Teatre Zorrilla, ha convocat els premis literaris Ciutat de Badalona 2015. Es tracta del 24è premi Ciutat de Badalona de Narrativa – 28è premi Països Catalans Solstici d’Estiu; el 15è premi Betúlia de Poesia – Memorial Carme Guasch; el 17è premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil i el 8è premi de Teatre Breu Inicia’t.

   

  Les obres aspirants als premis s’han de presentar, d’acord amb les condicions establertes en les bases, abans del dimarts 31 de març de 2015, excepte en el cas del 8è premi de Teatre Breu Inicia’t que s’hauran d’entregar abans del divendres 27 de març de 2015. Les bases completes es poden consultar al web www.badalona.cat.

   

  Els premis oscil·len entre els 2.000 i els 1.000 euros en metàl·lic, a més de l’edició de les obres guanyadores. Cada categoria serà valorada per un jurat particular, format per la regidora de Cultura i Ciutadania, Montserrat Salgado, diverses figures de la ciutat vinculades al món de la literatura, com Joan Soler Amigó o el professor del Badalonès i escriptor Joaquim Molina, a més de representants de El Full i de les editorials participants i col·laboradores.