Arrenca la segona setmana del festival FILMETS

  0
  76

  FILMETS entra en la seva segona i última setmana de festival. Després de la sessió inaugural i la sessió BAFTA, aquesta setmana el festival presenta dues sessions presencials a l’Institut français de Barcelona, tres sessions ‘online’ de FILMETS Pro i la gala de cloenda de la Nit de les Venus.

  Durant tota la setmana, els 297 curts en competició al festival es poden veure gratuïtament a la web www.festivalfilmets.cat després de registrar-se.

  L’Institut Français de Barcelona acollirà el dimarts 20 i el dimecres 21 d’octubre, tots dos dies a les 20 hores i de forma presencial, dues Sessions Internacionals; la 16 i 17 respectivament.

  Tres sessions adreçades a professionals
  També, FILMETS Pro oferirà tres sessions adreçades a professionals del món audiovisual. Són les següents:

  • ‘Els formats més innovadors del moment a la televisió mundial’, que es farà dimarts 20 d’octubre, a les 10 hores. La sessió s’organitza amb el suport del Clúster Audiovisual de Catalunya i repassarà als programes més innovadors de la temporada televisiva 2019-2020. Estarà conduït pel Miquel Garcia i Manel Raya, responsables del Laboratori de Formats de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

  • Masterclass amb Juanjo Sáez, dijous 22 d’octubre, a les 11 hores. Amb la col·laboració de l’Escola d’Art Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona, Juanjo Sáenz, dibuixant i narrador d’històries, oferirà una masterclass.

  • ‘Mou el teu curt’, divendres 23 d’octubre, a les 18 hores. Un ‘pitching’ amb 3 protagonistes dels festivals i mercats de curtmetratges més prestigiosos d’Europa. Es tracta de Tim Redford, coordinador de la Competició Internacional y del comitè de selecció del festival de Clermont-Ferrand; Marguerite Hayter, actriu i directora de cinema i membre de l’organització de La fête du courtmetrage; i Carolina Gómez de Llarena, que ha participat en el Short Film Corner del festival de Canes.

  A l’edició d’enguany, les sessions de FILMETS Pro no seran presencials, sinó que únicament es podran seguir a través de www.festivalfilmets.cat. Les sessions es retransmetran en directe i, tot seguit, seran penjades a la pàgina web.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí