Arriba al Museu de Badalona l’exposició “El Modernismo y las flores”

  0

  Avui, a partir de les 19 h i fins al 25 d’agost, els veïns i veïnes de Badalona podran gaudir de la mostra El Modernisme i les flors, coproduïda pels Museus d’Esplugues de Llobregat i el Museu d’Art de Cerdanyola.

  La natura va ser la font d’inspiració dels arquitectes i artistes del Modernisme i aquesta exposició subratlla el protagonisme de la flora que van omplir en aquella època les nostres ciutats.

  La visita a l’exposició està especialment dissenyada per a persones amb dificultats auditives i visuals. L’experiència multisensorial que l’espectador viurà, permetrà olorar el perfum d’algunes flors, tocar les línies corbes d’alguns estucs o escoltar el procés de producció de determinats ornaments.

  El Museu de Badalona completa aquesta mostra amb algunes peces procedents d’establiments modernistes de la ciutat, que s’exposen a la planta baixa. Algunes d’aquestes peces destacades són els esgrafiats de la façana del desaparegut edifici de Can Ramonet, el famós restaurant de la Rambla o els estucs que decoraven els sostres de la fàbrica de pastes de José Martí.

  La mostra es podrà visitar en l’horari del Museu, de dimarts a dissabte de 10 a 14 i de 17 a 20 hores, i els diumenges de 10 a 14 hores.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí