El Rotary Club Badalona recapta diners per a l’Institut Català d’Oncologia

  1
  27

  El Rotary Club Badalona celebra avui a les 20.30 h un sopar benèfic per obtenir fons en favor de l’Institut Català d’Oncologia.

  Aquest esdeveniment, la nit de Paul Harris, dita així per l’emprenedor que va fundar Rotary a Chicago al 1905, tindrà lloc a la sala Sarau 08911, situada al carrer Ramón i Martí Alsina, 32 de Badalona i comptarà amb l’actuació i animació del conegut showman Pep Plaza.

  Fundació Rotary

  Els objectius de la fundació que va néixer als Estats Units fa més de 100 anys són, principalment, fomentar nivells elevats d’ètica en totes les activitats humanes, difondre el bé i la pau i desenvolupar i gaudir del coneixement mutu.

  Actualment, Rotary Club Badalona compta amb 20 socis, homes i dones, empresaris i professionals liberals de diferents sectors i àmbits industrials de la ciutat.

  Institut Català d’Oncologia

  Aquest centre d’investigació es troba a l’Hospital Germans Trias i Pujol i un dels objectius actuals que té és la compartició de coneixement amb altres hospitals comarcals, per tal de col·laborar i poder trobar solucions amb més eficàcia.

  Un espai d’intercanvi d’informació i coneixement molt important per la seva transcendència
  sobre el pacient són els comités de tumors de les diferents patologíes.

  Per això, el Club ha decidit culminar la seva feina al sopar d’avui recaptant diners per aconseguir un benefici per a tota la societat.

  L’import del sopar és de 100 € per persona i també s’ha creat una “fila zero” perquè la gent que no pugui assistir també col·labori, fent una transferència al compte ES40-0081-0024-8500-0157-4864 del Banc de Sabadell.

   

  1 COMENTARI

  1. Ahir vsig assistir al sopar solidari del Rotary Club de Badalona. Va estar genial ,ben organitzat i on es va respirar un ambient molt amigable i distés.Felicitats al club per organitzar aquests tipus de trobades solidaries i per l’encert de portar en Pep Plaza per amenitzar la vetllada. Tant de bó la recaptació hagi estat a l’alçada de l’acte. Felicitats de nou!!!!

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí