Arriba el cuer al Centenari

  0
  binisalem.jpg

  02/03/2013 – El Badalona mirarà de sumar el seu segon triomf consecutiu com a local en el partit que demà a les 12.00 l'enfronta al Binissalem, l'últim classificat del grup

  La derrota de dimecres contra L'Hospitalet va refredar l'entusiasme del triomf de diumenge passat. Haver aconseguit treure algun punt de la Feixa Llarga hauria servit sobradament per confirmar la recuperació a tots els nivells del Badalona. Però la desfeta, malgrat haver donat la cara, converteix el partit de demà en la revàlida que ha de servir per verificar que l'èxit de Vila-Real i el bon partit contra L'Hospi demostren que el Badalona ja ha deixat enrere la crisi i s'encamina cap a l'estabilitat que tant cercava.

   

  La zona de descens segueix a cinc punts de distància. Per tant, l'equip badaloní continua disposant d'un marge de dos partits de seguretat. Però aquesta és una diferència enganyosament tranquil·la, perquè una derrota escapulada i el triomf de tots els seus perseguidors tornaria a fer tremolar els ciments de la calma escapulada. Per això, vèncer demà al Binissalem al Centenari és pràcticament una obligació. Els tres punts generarien més confiança i permetrien als de Càmara continuar tenint una renda còmoda sobre la zona perillosa.

   

  A més, el rival sembla el propici per guanyar. A l'Avinguda de Navarra arribarà demà el cuer del grup tercer de la categoria: el Binissalem. El conjunt balear intenta apurar les escasses opcions de salvació que encara li resten. Unes opcions tan exigües que semblen inexistents. Però matemàtica i calculadora en mà, el Binissalem encara té opcions d'aspirar a la plaça de promoció de descens, si més no. Els sis punts que separen als illencs del Constància són la distància a reduir que pretén neutralitzar el Binissalem. Però per a fer-ho, tot passa per aconseguir demà al Centenari un resultat positiu. 

   

  L'equip que dirigeix Tomeu Pons ha perdut quatre dels seus últims cinc partits. En la segona volta, només han sumat 4 sobre 21 punts. És a dir, que les estadístiques col·loquen als mallorquins com favorits absoluts a baixar. Fora de casa el Binissalem és encara més vulnerable que de costum. El conjunt balear només ha tret una victòria lluny del seu estadi. Va ser en la primera volta, quan van sorprendre a domicili a l'Atlètic Balears. El precedent de la primera meitat del curs entre el Badalona i el Binissalem també afavoreix als de Càmara, que van vèncer per 0-2.

   

  El cos tècnic badaloní podrà presentar demà un onze que s'assemblarà molt a l'ideal. Càmara ha convocat pel duel a tots els jugadors disponibles. Només dos futbolistes del primer equip causaran demà baixa: Jerson Bosch i Joan Grasa. Si es continua amb la tendència de les últimes jornades, l'onze més probable seria: Marcos, Ferrón, Sobregrau, Pelegrí, Bermudo, Xavi Muñoz, Borja Abenia, Cortés, Abraham, Yagüe i Bueno.