0
    26
    fisher fuenla acbphoto.JPG

03/03/2013
    Garcia Ortiz es carrega el partit a l'últim minut després que la Penya remuntés 15 punts amb accions increïbles de Gaffney i Fisher

La Penya ha deixat escapar una oportunitat d'enganxar-se al tren del Play Off en caure a casa contra el Fuenlabrada per 86 a 92.

Els verd-i-negres han jugat 3 quarts per sota del seu nivell, però com va passar a Manresa, han estat capaços de remuntar a l'últim quart. L'encert visitant i una acció polèmica xiulada per Garcia Ortiz, han impedit un triomf èpic.

El Fuenlabrada, que està només una posició per sobre del descens, ha arribat a Badalona conscient que té 3 compromisos aquest mes de març (Penya, GBC i Valladolid) que gairebé li poden garantir la salvació.

Després d'un inici en que els atacs castigaven les males defenses (23 a 29) el Fuenlabrada ha aconseguit la màxima perquè estava fent alguna cosa més.

Amb Oliver a pista la Penya semblava que aturava el cop, però sense encert en atac, s'han vist més les altres mancances: problemes en el rebot i de pilotes perdudes.
    Amb aquest panorama, els verd-i-negres encara han fet bo el 38 a 48 de la mitja part, gràcies a les accions individuals de Fisher.

A la represa, el Fuenlabrada ha estat encara més encertat i ha encès totes les alarmes (48 a 66). Com més bé jugaven els madrilenys, més errors no forçats cometia la Penya.

Llavors Gaffney ha tret el caràcter i ha abanderat l'inici de la reacció amb 7 punts seguits.
    L'equip s'ha endollat, ha començat a defensar i lluitar per cada pilota i ha obligat al Fuenlabrada ha estat encertat en gairebé cada atac.

A l'altre banda però, Fisher també s'ha entonat i ha anat reduint la diferència, tot i que també ho feia el temps.
    Quan semblava que no n'hi hauria prou, Gaffney ha recuperat una pilota després d'un triple de Fisher i la Penya s'ha posat a 2 punts a falta de mig minut (84 a 86)

Llavors ha arribat l'acció polèmica. Els àrbitres, que ja havien mostrat poca coordinació en altres accions del partit, han sancionat un contacte molt rigorós de Fisher sobre Valters com a falta i després s'han adonat que havien de xiular antiesportiva perquè la pilota no estava en joc.
    Salva Maldonado ha muntat en còlera i ha vist com li queien dues tècniques, que han acabat de decidir el partit.