Arriba el Nadal a les entitats andaluses de Badalona

  0
  1.JPG

  16/12/2013 – A ritme de nadales, ACRA, l'Esperanza i Esencia Rociera han donat la benvinguda al Nadal amb un vessant solidari. 

  El Nadal ja truca a la porta i durant aquest cap de setmana, diverses entitats andaluses de Badalona han celebrat el seu festival de nadales amb un vessant solidari, la recollida d’aliments per a les persones més necessitades de la ciutat. Per això el Diari de Badalona ha anat a descobrir algunes d'elles. 

   

  En primer lloc ha estat l’’Asociación Cultural Rociera Andaluza Ciudad de Badalona’ que va recollir més d’1.000Kg d’aliments a la parròquia de Sant Antoni de Pàdua, al barri de Sant Antoni de Llefià, a més de celebrar el 6è Festival Solidari Badalona per Nadales. On van actuar entitats procedents de diferents ciutats catalanes i de diverses cultures, com els extremenys Zurbarán de Badalona; les corals ‘Sentir Rociero de Mollet’, Casa de Granada de Barcelona; els gallecs Agarimos de Badalona, i entre altres moltes més.

   

  Mentrestant, el Centre Cultural l’Esperanza de Badalona va recollir prop de 300Kg al Teatre Blas Infante, on va celebrar el seu festival anual de nadales. Per l’escenari van anar passant artistes com Nane i Dani Galera, però també grup flamenc Oleaje, ‘Aromas del Camino’ i entre altres que van interpretar diverses actuacions andaluses i nadales populars.

   

  Per una altre banda, una petita representació d’una parada rociera en època de Nadal tenia lloc a l’’Asociación Esencia Rociera', on s’ha celebrat el segon Festival de Nadales.