Victòria clau del Club Tennis Taula a Figueres

  0
  tennis taula badalona.jpg

  16/12/2013 – Amb un 2-4 els badalonins van aconseguir una importantíssima victòria davant el Tramuntana de Figueres, un rival directe de la zona alta de la classificació. 

  Aquest cap de setmana, el Club Tennis Taula Badalona ha aconseguit una importantíssima victòria davant el Tramuntana de Figueres per continuar mantenint aspiracions de classificar-se per a la Fase d’Ascens a la primera Divisió Estatal.

   

  El Tramuntana, un  rival directe de la zona alta de la classificació, no va presentar el seu equip més competitiu, cosa que els badalonins van aprofitar per assegurar-se la victòria sense haver de patir en excés.

   

  Nolis amb dos punts i sense cap joc, i Redón i Sànchez amb un punt cadascú van certificar la victòria visitant. Només Redón va estar a punt de veure’s sorprès per Díaz, que es va avançar 2-1, però el badaloní va aconseguir rectificar. En canvi, Saguer va signar els dos punts locals i segueix sent un dels jugadors més perillosos de la lliga, amb només un partit perdut. Finalment el marcador del partit va quedar a 2-4 a favor del Badalona. Avui en dia el Club Tennis Taula se situa quart de la segona Divisió Estatal amb 12 punts.